Organikus Kakaó gombok
Bio, préselt kakaó gombok - pasztilla
Mik az Organikus Kakaó gombok?
A számos pozitív élettani hatással bíró kakaóbabok jelentik a csokoládé előállításnak első számú alapanyagát. A trópusi klímájú, Dél-Amerikában őshonos kakaófa szentnek számított az Azték és Maja kultúrában. Nem véletlen kapta "superfood" elnevezést, számos esszenciális tápanyagot tartalmaz természetes formában. Organikus termelők ültették és gondozták a kakaófákat, majd kézzel szüretelték és válogatták ki a legmagasabb minőségű kakaóbabokat. Amelyek természetes érlelési folyamatokon mentek keresztül, hogy minimalizálódjon a keserű utóíz. A kakaólikőr természetes eljárással készül, a zúzott kakaóbabokból őrléssel kakaópasztát készítünk. Ezt követően a pasztát megolvasztjuk és így kakaólikőr lesz belőle. Hűtés közben nyerik el végső gomb formájukat. Az organikus kakaó gombok megkapták a GB-ORG-05 kódú organikus tanúsítványt a Soil Association-től.
Miért érdemes fogyasztani?
Könnyen felhasználható desszertekben, italokban és édességekben is ez a sok oldalú étel. Egyszerűen adj hozzá édesítőszert, ahogy egy normál főzőcsokoládéhoz.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.
- 100% organikus
- Magas rosttartalom
- 14.5g fehérje 100g-ban
A kakaó gombok egy sokoldalú élelmiszer, melyet felhasználhat italokban, desszertekben és édességekben is. Egyszerűen rakjon hozzá ízlés szerint édesítőket és használja úgy, mint a hagyományos csokoládét sütéshez.
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. A termék nem helyettesíti az aktív életmódot és a változatos étrendet. Megfelelő vegetáriánusoknak és vegánoknak is.
Jellemző tápanyagértékek
100g-ban Energia 2585 kJ/625 kcal Zsír 53 g ebből telített 32 g Szénhidrát 17 g ebből cukor 3 g Rost 11 g Fehérje 15 g Só 0.10 g
100% Organikus Kakaóbab (Héj nélkül)