Zabkorpa
Egészséges rostforrás
Mi az Zabkorpa?
A zabkorpa egy jó minőségű fehér zabőrlemény, mely a zabgabona külső héjából van előállítva és stabilizálva, hogy megakadályozza a termék minőségéből veszítsen.
Az Zabkorpa előnyei
Az Zabkorpának magas a rost-, és alacsony a cukortartalma, 0,1g cukor található 10g termékben, emellett alacsony a nátrium tartalma is. Fehérjék forrása is, mivel fehérjetartalma 14%-os.
A béta-glükánok, melyek megtalálhatók a zabkorpában, hozzájárulnak a vér normális koleszterinszintjének fenntartásához.
Kinek megfelelő az Zabkorpa?
Az Zabkorpa ajánlott mindenki számára, akik növelni szeretné a rostbevitelt. Az Zabkorpa használható zabkása készítésére, vagy más kiegészítőkkel keverve, a szénhidrát és rosttartalom bevitelének növelésére.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.
- Magas rosttartalom
- Alacsony cukortartalom
- Hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához
A zabkorpa magas rost- és béta-glükán tartalommal rendelkezik, ezáltal kiváló kiegészítése az étrendjének. Egyszerűen adjon egy ¼ nagy adagolókanállal (10g) a turmixaihoz, smoothiekhoz vagy gyümölcslevekhez, hogy fokozza azoknak tápértékeit.
Kérjük használja ezt a terméket, egy egészséges, változatos étrend és aktív életmód részeként. Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó.
Adag mérete - ¼ adagolókanál (10g)
Adagok száma - 33 (1kg)
Tápanyag információ
100g-ban Adagonként *RI Energia 1525 kJ/364 kcal 151 kJ/36 kcal 2% Zsír 9.4 g 0.9 g 1% ebből telített 1.8 g 0.2 g 1% Szénhidrátok 47.3 g 4.7 g 2% ebből cukor 1.2 g 0.12 g 2% Rost 18.2 g 1.82 g Fehérje 13 g 1.3 g 3% Só 0 g 0 g 3% * Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Allergénekért, köztük a glutént tartalmazó gabonafélékért, keresse a kiemelt összetevőket. Tejet is feldolgozó üzemben készült.
Zabkorpa (100%)