Természetes Egész Mandula
100% Természetes
*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*
A diófélék közül a mandulában található a legtöbb fehérje, ezért értékes tápanyagforrás. Olajsavban és egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag, amelyek az olíva olajhoz hasonlóan pozitív hatással bírnak, hatékonyak a szívbetegségek megelőzésében.
Azon kívül, hogy csökkenti a "rossz" koleszterin (LDL) szintjét és fenntartja a "jó" koleszterinszintet (HDL), gazdag E-Vitamin forrás, amely egy nagyon erős antioxidáns. A mandulában található magnézium és kálium védi a szívet. A magnézium segíti a vérkeringést, a kálium pedig az ingerület-átvitelt és az izmok megfelelő működését, beleértve a szívet is. A benne található fehérje nagymértékben képes felszívódni.
A termék 100%-ban természetes, hozzáadott só és egyéb ízesítőszerek nélkül készült, ezért fogyasztása tökéletes választás a főétkezések között.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék címkézése angol nyelvű. Az adott terméktől függően a címkézés esetlegesen az alábbi nyelveken is olvasható: francia, olasz, német, spanyol, dán, svéd, finn.
- Kitűnő forrása a telítetlen zsíroknak
- Elősegítheti az egészséges szívet
- Jól felszívódó fehérje forrás
Fogyassza, mint egészséges snacket, vagy a táplálkozása részeként.
Hogy megőrizze a termék frissességét és tápanyagtartalmát kérjük, tárolja hűvös, száraz helyen, lehetőleg zárt tartályban.
Adag mérete - 1 Pack (400g)
Tápanyagértékek
100g-ban Energia 2534 kJ/612 kcal Zsír 68 g ebből telített 4.4 g Szénhidrát 6.9 g ebből cukor 4.2 g Rost 7.4 g Fehérje 21 g Só 0.03 g
100% Egész Mandula.