Ugrás a fő tartalomra
Táplálkozás

Mi a vegán jelentése pontosan?

Mi a vegán jelentése pontosan?
MyproteinHU
Író és szakértő1 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Szeretnél közelebb kerülni a témához és megtudni, mi is pontosan a vegán jelentése? Cikkünk segítségével nem csak erre deríthetsz fényt, de a Myprotein legizgalmasabb vegán termékeit is felfedezheted!

Ha szeretnéd megismerni, pontosan mi is a különbség a vegán, vegetáriánus és más növényi étrendek között, olvasd el korábbi cikkünket, de ha kifejezetten a vegán életmódhoz kapcsolódó információk izgatnak, akkor is rengeteg izgalmas cikket találsz a tartalmaink között: ismerd meg a legjobb vegán fehérjeforrásokat, vagy bővítsd a kelléktárad izgalmas vegán főétel receptekkel!

Mi a vegán jelentése?

A veganizmus az állati eredetű termékek fogyasztásának a mellőzését jelenti, amelyhez szorosan kapcsolódik a filozófia, ami elutasítja az állatok kizsákmányolását: ennek a követése nem csak a táplálkozásban, de az öltözködésben vagy éppen a dekorkozmetikumok és higiéniai termékek kiválasztása során is megnyilvánul. A veganizmust követők a vegánok: a vegán jelentése abban különbözik a vegetáriánustól, hogy míg az utóbbiak csak húst nem fogyasztanak, a vegánok minden állati eredetű ételre és egyéb fogyasztási cikkre nemet mondanak.

Vegán jelentése

A Myprotein vegán termékkínálata

Ha régóta követed ezt az életmódot, talán hozzászoktál, hogy a vegán jelentése nem tartogat sok jót, ha fehérjékről, vagy éppen egészséges snackekről van szó - de ez már a múlté! Teljes vegán termékkínálatunk hihetetlenül széles palettája minden igényed kiszolgálja: prémium vitaminok és ásványi anyagok, valamint ínycsiklandó fehérjék és nassolnivalók közül is válogathatsz.

Vegán protein

Ha a magas fehérjetartalomra utazol, próbáld ki Szójafehérje Izolátumunkat, amely akár 90% fehérjetartalommal is bírhat (a pontos szám ízenként változik), ráadásul olyan különleges ízekben is elérhető, mint például a Toffee Popcorn vagy Speculoos! Szuper választás lehet a Borsófehérje Izolátum is, amiből az egyedülálló Kávé-Dió ízesítést is választhatod, de ha valami egészen újszerű formulára vágysz, akkor a kedvenced a Clear Vegan Protein lesz: ez a gyümölcsléhez hasonlítő, frissítő termék forradalmasítja a megszokott fehérjeporok világát!

Vegán vitaminok és ásványi anyagok

Ha vegán életmódot folytatsz és szeretnél mindent megtenni a szervezeted egészségéért és a jó közérzetedért, a legjobb helyen jársz: próbáld ki innovatív vegán gumivitaminjainkat és válaszd ki vegán tablettáink és kapszuláink közül a számodra legszimpatikusabbakat!

Vegán snackek és ételek

Vegán és finom? A Myproteinnél nem kérdés! Ha édességre vágysz, próbáld ki a Vegán Double Dough Brownie-t, ami egy cookie és egy brownie fantasztikus házassága, vagy a Vegán Carb Crusher-t, ami 3 ínycsiklandó réteggel kényezteti az ízlelőbimbóidat, alacsony cukortartalmával pedig a makróidba is belefér majd. Valami sósat ennél? A kedvenced lesz a Protein Chips, ami egy szójaalapú, magas fehérjetartalmú harapnivaló - tökéletes az esti film mellé!

Üzenet

Ha már tudod, pontosan mi is a vegán jelentése, miért nem próbálsz ki néhány vegán terméket? Ha nem is döntesz ennek az életmódnak a követése mellett, az étrendedben és a táplálékkiegészítőid között is izgalmas színfoltot jelenthetnek ezek az újdonságok!

Írta: Révai Zsófia
Receptek

15 perc alatt elkészíthető vegán cékla hamburger

15 perc alatt elkészíthető vegán cékla hamburger receptünk bizonyítékul szolgál arra, hogy egy növényi alapú étrend is lehet ízekben gazdag és kulinárisan izgalmas.

Kiegészítők

7 növényi fehérjepor | Hogyan válaszd ki a megfelelőt?

A növényi fehérjepor ugyanolyan hatékony lehet, mint az állati eredetű termékek, ha az egészséged, izomnövekedésed, regenerációd támogatásáról van szó.

Kiegészítők

6 magas fehérjetartalmú vegán csoki

Hoztunk egy listát a hat legjobb vegán csoki és nasifélékről, melyeket érdemes megízlelned. Olvadós és ropogós csokiszeletek...no meg egy jó adag fehérje.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein