Ismerkedj meg ezzel az egészséges hibriddel, a sós snickers sajttortával! Csábítóan finom – de bűnbe azért nem csábít – és telis tele van természetes és tápláló összetevőkkel, megtalálható benne például a Mézes - Tengeri Sós Mogyoróvaj termékünk.
Adag: 9 szelet
Hozzávalók:
Alap:- 150g puha magozott datolya
- 50g Myprotein Organikus Kókuszolaj (olvasztott)
- 75g mogyoró
- 1 ek. Myprotein Organikus kakaópor
- 1 csipet tengeri só
- 200g kesudió (előtte legalább 1 órán át áztassuk forró vízben)
- 120g kókuszkrém
- 4 ek. Myprotein Organikus juharszirup
- 6-8 csepp vaníliás Myprotein FlavDrops
- 1 csipet tengeri só
- 3 ek. Mézes - Tengeri Sós Myprotein Active Women Mogyoróvaj
- 3 ek. Myprotein Organikus juharszirup
- 2 ek. Myprotein Organikus Kókuszolaj (olvasztott)
Elkészítés:
#1 Keverjük turmixgéppel az alap hozzávalóit, míg szinte teljesen egyenletes lesz. Ezt követően nyomkodjuk bele egy 20x20 cm-es forma aljába. Tegyük a hűtőszekrénybe állni. Tisztítsuk meg a turmixgépet!
#2 Szűrjük le az áztatott kesudiót, tegyük a turmixgépbe a töltelék többi hozzávalójával együtt, és turmixoljuk addig, míg selymesen sima lesz. Öntsük az alapra, és oszlassuk el egyenletesen! Helyezzük egy órára a hűtőszekrénybe!
#3 Amíg várakozunk, keverjük el egy kis lábasban az öntet hozzávalóit, időnként megkeverve melegítsük alacsony lángon, míg teljesen elolvadnak a hozzávalók. Öntsük egy edénybe, és tegyük félre 20 percre hűlni.
#4 Ha eleget pihent a süti a hűtőszekrényben, öntsük rá a tetejére az öntetet, valamint szórjuk meg apró csoki és mogyoró darabkákkal.
#5 Tegyük 4 órára a mélyhűtőbe, majd mielőtt fogyasztanánk, hagyjuk 15 percig kiolvadni. Vágjuk fel kis szeletekre, és fogyasszuk el jóízűen!
Makrók szeletenként:
Kcal: 404 - Fehérje: 8g - Szénhidrát: 31g - Zsír: 28g