Nem tudod mit hozhatnál még ki a Protein Pancake Mix-ből? Adunk egy új ötletet a felhasználásra - itt a protein gofri, extra protein fagyival! Az egyetlen extra hozzávaló amire szükséged lesz, az egy kevés kókuszolaj és egy szilikon gofri forma vagy gofri sütő, hogy elkészíthesd ezt a makróbarát desszertet.
Adagok száma: 4
Hozzávalók
✓ 2,5 adagolókanál Myprotein Protein Ice Cream Mix✓ 3 adagolókanál Myprotein Protein Pancake Mix✓ 150ml tej (amilyet szeretsz)✓ 1 evőkanál Myprotein extra szűz kókuszolaj (olvasztva) (opcionális - ettől ropogósabb lesz a gofri)✓ Egy marék áfonya✓ Díszítésnek csokoládés Myprotein cukormentes szirup
Elkészítés
#1 Egy keverőedényben keverjünk össze a Protein Ice Cream Mix-et és 50ml tejet. Tegyük egy műanyag edénybe és helyezzük a fagyasztóba 2-3 órára, közben néha keverjük át, hogy megakadályozzuk a kristályosodást.
#2 Ha már mindjárt kész a fagyi, akkor izz az ideje elkészíteni a gofrikat! Keverjük össze a Protein Pancake Mix-et a maradék 100ml tejjel és az olvasztott kókuszolajjal, amíg csomómentes nem lesz. Öntsük a tésztát egy szilikon formába, vagy használjunk gofri sütőt. Ha szilikon formát használunk, tegyünk egy tányért/fedőt a tetejére és súlyozzuk le, hogy ne emelkedjen meg a gofri.
#3 Süssük 220°C-on vagy 200°C-on légkeveréses sütőben 9-10 percig amíg aranybarna nem lesz a tészta.
#4 Távolítsuk el a formát, tálaljuk protein fagylalttal és díszítsük egy kis cukormentes sziruppal. Ennyi az egész!
MAKRÓK ADAGONKÉNT:
Kalória: 186 Fehérje: 19g Zsír: 6g Szénhidrát: 9g