

Fehérjés fahéjas csiga keksz hozzávalók:
- 75 g Instant Zab
50 g Fahéjas csiga ízű Impact Whey Protein
30 g kókuszolaj
30 g natúr joghurt
1 tojás
1 tojásfehérje
50 g eritrit
fahéj
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt légkeveréssel 180°C-ra.
Keverd össze a zablisztet 25 g fehérjeporral, az egész tojással, a tojásfehérjével, a natúr joghurttal és a felolvasztott kókuszolajjal. Gyúrható masszát kell, hogy kapj.
Zabliszttel vékonyan megszórt nyújtódeszkán nyújtsd ki téglalap alakúra a tésztát.
A maradék fehérjeport keverd sűrű krémes állagúra egy kevés vízzel. Kend meg az egész felületet a krémmel, majd szórd meg az eritrittel.
Tekerd fel a tésztát a vízszintes vagy a függőleges oldala mentén attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb csigákat szeretnél kapni.
Ezután vágd fel a tekercset egyenlő szeletekre (kb. 1-2 cm vastagságúra), majd helyezd őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Tedd sütőbe és süsd kb. 12 percig.
Tápanyagtartalom (az egész adagra):
Kalória: 844Fehérje: 58 gZsír: 45 gSzénhidrát: 46 g
