Gökler Krisztina
Szerkesztő, táplálkozási tanácsadó, blogger7 év Ago
Egy fehérjedús sütemény, ami akár gyors desszertként, akár egy laktató reggeliként megállja a helyét.
Hozzávalók:
- 50 g Protein Bögrés Süti Mix
- 1 db tojás
- 20 g csokoládé ízű Myprotein Micelláris Kazein
- 10 g Mogyoróvajpor
- 10 g Ropogós Myprotein Mandulavaj
- dió
- eper
Elkészítés:
#1 A Bögrés Süti Mixet összekeverjük az egész tojással, majd fokozatosan kb. 1 dl vizet adagolunk hozzá, hogy csomómentesre tudjuk keverni a tésztát. Ezután egy mikrózható tálkába öntjük és 3 percig mikrózzuk 600 W-on.
#2 A kazein porhoz annyi vizet adagolunk, hogy sűrű csokoládépuding állagú legyen. Az elkészült bögresütit egy tányérra borítjuk, vízszintesen 3 lapra vágjuk és megtöltjük a rétegek között a csoki pudinggal.
#3 A mogyoróvajport szintén kikeverjük vízzel és a torta tetejére csorgatjuk.
#4 Mandulavajjal, olajos magvakkal és friss gyümölccsel tálaljuk.
Tápanyagértékek (az egész torta, gyümölcs és magvak nélkül):Kalória: 432 kcal - Szénhidrát: 19 g - Fehérje: 54 g - Zsír: 15 g
Gökler Krisztina
Szerkesztő, táplálkozási tanácsadó, blogger
Gökler Krisztina táplálkozási tanácsadó és fitness/életmód blogger, vloggert korábban Zabkásakirálynőként ismerhettétek meg a közösségi médiában az egészséges életmóddal oldalainak köszönhetően. Legfőbb célja, hogy megmutassa mindenkinek, hogy egy kis kreativitással mennyire színes és változatos is lehet az egészséges étkezés, és hogy kellő kitartással bárki megszeretheti a sportolást. Megtalálod Instagram-on is: https://www.instagram.com/krisztigokler/