Egy fehérjedús sütemény, ami akár gyors desszertként, akár egy laktató reggeliként megállja a helyét.
Hozzávalók:
1 db tojás
20 g csokoládé ízű Myprotein Micelláris Kazein
10 g Mogyoróvajpor
10 g Ropogós Myprotein Mandulavaj
dió
eper
Elkészítés:
#1 A Bögrés Süti Mixet összekeverjük az egész tojással, majd fokozatosan kb. 1 dl vizet adagolunk hozzá, hogy csomómentesre tudjuk keverni a tésztát. Ezután egy mikrózható tálkába öntjük és 3 percig mikrózzuk 600 W-on.
#2 A kazein porhoz annyi vizet adagolunk, hogy sűrű csokoládépuding állagú legyen. Az elkészült bögresütit egy tányérra borítjuk, vízszintesen 3 lapra vágjuk és megtöltjük a rétegek között a csoki pudinggal.
#3 A mogyoróvajport szintén kikeverjük vízzel és a torta tetejére csorgatjuk.
#4 Mandulavajjal, olajos magvakkal és friss gyümölccsel tálaljuk.
Tápanyagértékek (az egész torta, gyümölcs és magvak nélkül):
Kalória: 432 kcal - Szénhidrát: 19 g - Fehérje: 54 g - Zsír: 15 g