Ugrás a fő tartalomra
Receptek

5 egyszerű diétás palacsinta recept

5 egyszerű diétás palacsinta recept
MyproteinHU
Író és szakértő1 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
Imádod az édességet, de valami egészségesebbre vágynál? Nyugi, nem kell megvonnod magadtól a finom falatokat, hiszen elhoztunk neked 5 diétás palacsinta receptet, amik teljesen beilleszthetők szinte minden diétába. Szuper gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, így akár a rohanós hétköznapokon is el tudod készíteni őket. Az ízéről- pedig meg sem fogod tudni mondani, hogy diétás palacsinta.

Diétás palacsinta receptek, amelyeket imádni fogsz

Habkönnyű amerikai palacsinta recept - az igazi amerikai reggeli kedvelőinek

Ha te is hasonlóan oda meg vissza vagy az amerikai filmekért, akkor biztosan találkoztál már ezzel a tipikus egészségtelen, cukros palacsintával, amit vajjal és juharsziruppal szoktak fogyasztani. Azonban, ennek egy sokkal egészségesebb és makro-barátabb verzióját hoztuk el neked. Cukor helyett az édes ízeket az érett banán és a vaníliás ízű fehérjepor fogja megadni. Liszt helyett, a tésztát kókusz- és zabliszttel fogjuk besűríteni. A végeredmény-, pedig te sem fogod elhinni mennyire finom. Egy igazi vasárnapi reggeli alapdarabja, ami garantáltan el fogja kápráztatni az egész családot. Tálald bátran tojás társaságában vagy kedved szerint gyümölcsökkel díszítve.

Tápérték adagonként:

  • Kalória: 313 kcal
  • Zsír: 10g
  • Szénhidrát: 33g
  • Fehérje: 21g
Receptek

Habkönnyű amerikai palacsinta recept | Fehérjedús palacsintatorony

Próbáld ki amerikai palacsinta receptünket, mely adagonként 21 gramm fehérjét biztosít szervezted számára.

Csokoládés-narancsos diétás palacsinta

Ha unod már a hagyományos, natúr ízű palacsintát, ez a csokis-narancsos verzió szuper választás lesz számodra. Amennyire különlegesen hangzik ez a kombináció, annyira egyszerű elkészíteni, így a rohanós reggeleken is jó szolgálatot fog tenni. A másik hatalmas előnye, hogy nem kell bajlódni az összetevők mérlegelésével, mivel kész csokoládés ízű protein palacsinta mixet fogunk használni az elkészítéséhez. Így már a kész porhoz csak tejet kell adnod és készen is van a tészta, amit mi még reszelt narancshéjjal, fahéjjal és narancsos étcsokoládéval dobtunk fel. Ízlés szerint csurgasd meg mogyoróvajjal, így egy még finomabb végeredményt elérve.

Tápérték adagonként:

  • Kalória: 323,2 kcal
  • Zsír: 6,3 g
  • Szénhidrát: 13,8 g
  • Fehérje: 52,6 g
Receptek

Palacsinta világnap: 3 ízletes fehérje palacsinta recept

Február 21-én számos országban ünneplik a Palacsinta Világnapját, de legyünk őszinték: ki szeretne eddig várni, hogy ehessen néhány isteni palacsintát?

Bombabiztos banános protein palacsinta

Eleged van abból, hogy mindig kudarcba fulladnak a palacsinta kísérleteid?-Ne csüggedj egy percig sem, hiszen ezt a bombabiztos banános protein palacsintát lehetetlen elrontani. Adagonként-15 gramm fehérjét és csak 115 kalóriát tartalmaz. Mindössze 4 összetevőre- (banánra, tojásra, vaníliás/banános fehérjeporra és zabpehelyre) lesz szükséged. Ezek,-minden háztartásban és fitness imádó otthonában fellelhetőek. Szuper egyszerű és gyorsan elkészíthető diétás palacsinta 15 perc alatt elkészíthető, így akár edzés előtt is pikk-pakk össze tudod dobni. Garantáltan az utolsó falatig el fog fogyni, de ha mégsem menne, lefagyasztva1 hónapon át tudod tárolni.

Tápérték adagonként:

  • Kalória: 115 kcal
  • Zsír: 1g
  • Szénhidrát: 14g
  • Fehérje: 15g
Receptek

Bombabiztos banános protein palacsinta

Egyszerű, azonban ízletes és egészséges banános palacsinta receptet keresel, ami extra fehérjét is tartalmaz? Akkor ez a cikk neked szól!

Japán diétás palacsinta recept: pihe-puha proteines finomság

Az interneten biztosan veled is szembejött- már ez a könnyed, felhőszerű Japán palacsinta különlegesség. Nyugi, semmi bonyolultra nem kell gondolnod. Az egész recept igazából egy egyszerű, levegős piskótához hasonlít, amit most nem sütőben, hanem serpenyőben sütve kapsz meg. Az egész felhős hatást a sütőpor és a keményre felvert tojásfehérje adja. Arra-végig figyelned kell, hogy össze ne "törjön", mert akkor egy tömör tésztát fogunk kapni, ami pont az ellenkezője. A különleges textúra és ínycsiklandó íz mellett, 32 g fehérjét is tartalmaz ez a diétás palacsinta. Tálald a torony formában kedved szerint bármilyen gyümölccsel díszítve és ne felejts el meglocsolni cukormentes juharsziruppal.

Tápérték adagonként:

  • Kalória: 336 kcal
  • Zsír: 10g
  • Szénhidrát: 22g
  • Fehérje: 32g
Receptek

Japán palacsinta recept: pihe-puha fehérjés finomság

Vastag, pihe-puha, és kellően habos… hmm, ez a fehérjés japán palacsinta valami fantasztikusan különleges! Az eredmény magáért beszél.

Sonkás sajtos diétás palacsinta - a sós ízek kedvelőinek

Inkább a sós ízek kedvelője vagy? Akkor ezt a sonkás-sajtos sós palacsinta receptet neked találták ki Elsőre biztosan furán hangozhat ez az ízkombináció egy palacsinta tésztával ötvözve, azonban amennyire meghökkentő, annyira finom és ízletes is. A másik jó hír, hogy a tészta keverésével sem kell foglalkozni, mivel csak a kész palacsinta mixet kell tejjel összekeverni. A sűrű állagú masszába- pedig csak bele kell tenned a sonka és sajt szeleteket, forró serpenyőben kisütni és készen is van. Ha egy igazán változatos reggelire vágynál, ezzel nem fogsz mellényúlni. Fogyaszd magában vagy tojással a még magasabb fehérjebevitel érdekében. Azonban, ha szeretsz kísérletezni az extrém ízekkel, akkor csurgasd meg cukormentes BBQ sziruppal vagy ha a sós és édes ízkombináció sem rettent el, akkor turbózd fel egy kis- cukormentes juharsziruppal. Kell ennél több?

Tápérték adagonként:

  • Kalória: 372 kcal
  • Zsír: 9,2g
  • Szénhidrát: 11g
  • Fehérje: 60g
Receptek

Sonkás sajtos palacsinta recept

Az örök vita: a palacsinta lehet sós is, vagy csak édes? Döntsd el te! De csak miután kipróbáltad ezt a sonkás sajtos palacsinta receptet!

Te melyik receptet próbálnád ki? Tudjuk, nehéz a választás, de hidd el, semelyik diétás palacsinta recepttel sem fogsz mellényúlni. Mindegyik egytől-egyig letesztelt és rendkívül ízletes. Nagyon magas fehérje-tartalommal rendelkeznek, makróbarát összetevőkkel, így szinte minden diétába tökéletesen beilleszthetőek. Ezt már csak a gyors és egyszerű elkészítésük tudja tovább fokozni.

Szerezd be 30%-os kedvezménnyel fehérjedús palacsinta mixünket!

Szívesen tennéd még egyszerűbbé és gyorsabbá a palacsintasütést? Akkor szerezd be fehérjében gazdag palacsintakeverékünket, mellyel percek alatt készítheted el a következő egészséges, ízletes proteinbomba finomságot! Ráadásul a BLOGHU kóddal 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a Protein Pancake Mix és Vegán Protein Pancake Mix termékeinket! Ne hagyd ki a lehetőséget!

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein