Ennek a cookie recept segítségével egy lisztmentes, gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú, fenséges mogyoróvajas cookie készíthető pillanatok alatt!
Adagok: 10-12
Összetevők:
200ml Mogyoróvaj (Smooth - Sima)
100ml Vaníliás Cukormentes szirup
½ teáskanál szódabikarbóna
egy csipet só
Elkészítés:
#1 Melegítsük elő a sütőt 190°C-ra vagy 170°C-ra ha légkeveréses.
#2 Tegyük az összes összetevők egy keverőedénybe, kivéve a kakaó darabokat, egy elektromos mixerrel dolgozzuk össze az összetevőket közepes sebességen amíg jól össze nem áll.
#3 Keverjük bele a kakaódarabokat is.
#4 Kanalazzuk a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe darabonként, 3-4cm-re egymástól. Nyomjuk le mindegyik cookie tetejét egy villával és süssük kb. 10 percig, amíg el nem kezd barnulni a cookiek széle.
#5 Vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni és tegyük át a hűtőbe, hogy meg tudjon szilárdulni.
Makrók sütinként:
Kcal: 114 Fehérje: 5g Szénhidrát: 3g Zsír: 9g