Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Marvel filmek sorrendben: a teljes idővonal 2024-ben

Marvel filmek sorrendben: a teljes idővonal 2024-ben
MyproteinHU
Író és szakértő2 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Ugye te is tudod, mennyire fontos a megfelelő regeneráció a megerőltető edzés után? Mi is tisztában vagyunk vele, néha milyen nehéz rávenni magunkat arra, hogy erre is elegendő időt fordítsunk, azonban a Myprotein akkor sem hagy cserben, ha erről a kérdésről van szó! Kollaborációnk a Marvellel nem csak kihagyhatatlan, egyedi és különleges termékek sokaságával kényezteti az edzés- és filmfanatikusokat egyaránt, de arra is emlékeztet, hogy a Marvel filmek most is épp ugyanúgy tökéletes kikapcsolódást jelenthetnek. Így nem is kérdés, hogyan töltsd tartalmasan a pihenés drága óráit: keresd meg a kedvenceidet a Marvel filmek közül és nézd újra a megunhatatlan epizódokat, vagy ismerd meg a Marvel szereplők eddig még nem látott kalandjait! Következzenek Marvel filmek sorrendben!

A cikk tartalma:

Hogy edzenének a Marvel szereplők? Mi elképzeltük!

A Myprotein x Marvel kollaboráció nem egy egyszerű együttműködés: jóval több annál! Belegondoltunk, a Marvel szereplők milyen szuperhősökhöz illő termékekkel felvértezve robbannának be a konditerembe - szerinted Pókember és Hulk milyen ízű Clear Whey Proteint inna?

Marvel filmek 2024-ben

Azon is elgondolkodtunk, hogyan lehet a Marvel sorozatok minden epizódjának esszenciáját egyetlen termékbe csomagolni: a csokoládés-mogyorós perec ízesítésű Impact Whey Protein segíteni fog, hogy felfedezhesd a saját szupererődet!

Ismerd meg a négy szuperhős egyedi szettjét - már nem is kell mást tenned, csak a kosárba helyezned a kedvenced, de akár keverheted is a termékeket, ha erre vágysz! Ha pedig ajándékba vásárolnál, akkor is vannak tippjeink: top 9-es listánkon bemutatjuk, szerintünk melyek a legjobb Marvel meglepetések!

Indulhat a Marvel filmek 2024 maraton: íme a Marvel filmek sorrendben!

Ha te is úgy érzed, elérkezett a filmmaraton ideje, listánk felbecsülhetetlen segítséget nyújt majd a felkészüléshez: ha már beszerezted a kellő mennyiségű fehérjés snacket, fehérjeszeletet és a jól behűtött, frissítő fehérjék sem hiányoznak, akkor ideje átböngészned a listánkat. Jöjjenek hát a Marvel filmek sorrendben, természetesen az események időbelisége alapján!

1. Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (2011)

Erős kezdés, amelyből megismerhetjük a Marvel moziuniverzum korai napjait: minden túlzás nélkül kimondhatjuk, hogy Steve Rogers Amerika Kapitányként a Bosszúállók csapatában az érző szívet képviseli.

  • Hossz: 2 óra 4 perc
  • IMDB értékelés: 6,9/10

2. Marvel Kapitány (2019)

Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány kétségek nélkül az egyik legerősebb hős a Marvel szereplők közül: ismerd meg a történetét, ami egybefonódik a Föld bolygó küzdelmével a földönkívüliek között zajló galaktikus háború kellős közepén!

  • Hossz: 2 óra 3 perc
  • IMDB értékelés: 6,8/10

3. A vasember (2008)

A vasember egy örök klasszikus. Nem lehet elégszer újranézni Tony Stark történetét: a zseniális és dúsgazdag feltalálót elrabolják, hogy egy pusztító fegyver elkészítésére kényszerítsék. A kérdés csak az, megteszi, amit várnak tőle?

  • Hossz: 2 óra 6 perc
  • IMDB értékelés: 7,9/10

4. Vasember 2 (2010)

Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson és Mickey Rourke hármasa pazar pillanatokat ígér, de vajon azt kapjuk, amire vártunk? Ne hagyd ki ezt a filmet sem, hogy minden kiderüljön: hogyan építi ki a Vasember kis csapatát, hogy Pepper Potts és "Rhodey" Rhodes segítségével szembeszálljon a sötét erőkkel!

  • Hossz: 2 óra 4 perc
  • IMDB értékelés: 6,9/10

5. Thor (2011)

A Marvel sorozatok epizódja, amelyből megtudhatjuk, mi is az a S.H.I.E.L.D. Már csak ezért is érdemes megismerni Odin fiának, Thor-nak a történetét, aki Asgard trónjának az örököseként szép jövő elé néz, azonban apja a földre száműzi haragjában - hogy miért, az kiderül, ha megnézed a filmet!

  • Hossz: 1 óra 55 perc
  • IMDB értékelés: 7,0/10

6. A hihetetlen Hulk (2008)

A fantasztikus Edwart Norton hihetetlen Hulk-ként szegezi a nézőket a székükhöz - ez a korai Marvel gyöngyszem azonban korántsem mindenki kedvence. A te listádon hol szerepel Bruce Benner, a tudós története, aki kétségbeesetten keresi a megoldást, hogyan irtsa ki magából a gamma-sugárzás által megmérgezett sejtjeiből elszabaduló, fékezhetetlen düh hajtotta Hulk-ot?

  • Hossz: 1 óra 52 perc
  • IMDB értékelés: 6,6/10

7. Bosszúállók (2012)

És igen: eljött a pillanat, amikor a Bosszúállók hivatalosan is összeállnak és megkezdődnek hihetetlen történeteik! Ikonikus filmtörténeti pillanat, nem igaz? Hiszen ha a világot meg kell menteni, egy szuperhős már nem elég: a Vasember, hihetetlen Hulk, Thor, Amerika Kapitány, Sólyomszem és a Fekete Özvegy együtt küzdenek, hogy bolygónk biztonságát semmi se veszélyeztethesse!

  • Hossz: 2 óra 23 perc
  • IMDB értékelés: 8,0/10

8. Thor: Sötét világ (2013)

Chris Hemsworth és Natalie Portman szerelme még a Marvel moziuniverzumban is igazán különleges, de ez korántsem minden: Thor-nak ebben az epizódban fel kell készülnie az eddigi legveszélyesebb utazására, hogy megmenthesse az univerzumot a fenyegető sötétségtől. Vajon tényleg mindent fel kell áldoznia a bolygónk jövőjéért?

  • Hossz: 1 óra 52 perc
  • IMDB értékelés: 6,8/10

9. Vasember 3 (2013)

Vasember kalandjai megunhatatlanok, Gwyneth Paltrow pedig tökéletes főhősnő ebben a remek filmben! Tony Stark legszemélyesebb történetéről van szó: csak saját magára számíthat, ha meg akarja védeni a számára legkedvesebbeket az ellenségeitől.

  • Hossz: 2 óra 10 perc
  • IMDB értékelés: 7,1/10

10. Amerika Kapitány: A tél katonája (2014)

Egy drámai, már-már thrillerbe hajló történet Amerika Kapitány harcáról, aki mindent elkövetett, hogy Washingtonban visszavonult és csendes életet folytathasson, de szeretett kollégája, na és persze a világ ismét megmentésre szorul… hogy ki is a félelmetes ellenség? Ezt a csavart nem árulhatjuk el idő előtt: neked kell kiderítened!

  • Hossz: 2 óra 16 perc
  • IMDB értékelés: 7,7/10

11. A galaxis őrzői (2014)

Peter Quill és Gamora szerelme talán a legrealisztikusabb a Marvel hősök univerzumában - nem csoda, ha a te szívedet is megérinti a történetük. Készülj fel egy epikus kozmikus kalandra: Peter-nek egy igazán furcsa figurákból álló csapatot kell maga köré gyűjtenie, hogy legyen esélyük a győzelemre ellenségük, Ronan ellen. Hiszen ő nem viccel: a galaxis jövője a tét!

  • Hossz: 2 óra 1 perc
  • IMDB értékelés: 8,0/10

12. A galaxis őrzői vol. 2. (2017)

A galaxis őrzőinek újabb kalandjai nem mindennapi izgalmakat tartogatnak: Peter Quill és apja, a Kurt Russel által megjelenített Ego igazán érdekes múltja elevenedik meg a szemeink előtt, miközben régi ellenségek válnak baráttá, na és persze sok-sok közönségkedvenc képregényszereplő siet hőseink segítségére.

  • Hossz: 2 óra 16 perc
  • IMDB értékelés: 7,6/10

13. Bosszúállók: Ultron kora (2015)

A Bosszúállók-filmek igazi sztárparádéval kényeztetnek: Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson és Jeremy Renner gondoskodik a tökéletes szórakozásról. Tony Stark mindent megtesz, hogy megőrizze a békét, de Ultron megjelenése veszélybe sodorja a világot: a Bosszúállók kezében az egyetlen lehetőség, hogy megakadályozzák őt szörnyű tervei véghezvitelében!

  • Hossz: 2 óra 21 perc
  • IMDB értékelés: 7,3/10

14. A Hangya (2015)

Michael Douglas és Paul Rudd szórakoztatnak minket a Marvel filmek újabb epizódjában, amely a Hangya történetét mutatja be. Scott Lang, a profi tolvaj komoly akadályokkal kerül szembe: ha segíteni akar mentorának, na és persze szeretné megmenteni a világot, akkor nincs más választása, mint hogy felfedezze a benne élő szuperhőst és Hangyaként szálljon szembe a gonosszal!

  • Hossz: 1 óra 57 perc
  • IMDB értékelés: 7,2/10

15. Amerika Kapitány: Polgárháború (2016)

A világot meg kell menteni, de mi van, ha már a Bosszúállók között is megbomlik az egység? Nincs mese, itt a polgárháború ideje! Te Amerika Kapitány vagy Vasember oldalán állsz?

  • Hossz: 2 óra 27 perc
  • IMDB értékelés: 7,8/10

16. Fekete Özvegy (2021)

Scarlett Johansson Fekete Özvegyként bűvöli el a mozilátogatókat, na és persze mindenkit, aki otthon veszi elő ezt a filmet. Egy izgalmas flashback a karakter életéről, melyben Natasha Romanoff-nak szembe kell néznie egy veszélyes konspirációval, amely ezer szállal kötődik a múltja titkaihoz: neked mi a véleményed a filmről?

  • Hossz: 2 óra 14 perc
  • IMDB értékelés: 6,7/10

17. Fekete Párduc (2018)

Wakanda lenyűgöző világa felejthetetlen kalandokat tartogat mindenki számára: T'Challa, Wakanda trónjának örököse számára eljött az idő, hogy előrelépjen és egy új, jövőbe mutató korszak felé vezesse népét, miközben meg kell küzdenie az országának múltjából előlépő ellenségével is. Nem véletlen, hogy a film elnyerte a legjobb jelmeztervezésért járó Oscar-díjat: a látvány már önmagában is hatalmas meglepetéseket tartogat a számunkra!

  • Hossz: 2 óra 14 perc
  • IMDB értékelés: 7,3/10

18. Pókember: Hazatérés (2017)

Pókember karakterének esszenciája egy filmbe zárva: ha szeretnél róla mindent megtudni, a Marvel filmek közül éppen ezt keresed! Szemtanúi lehetünk, ahogy Peter Parker megküzd a lehetetlennek tűnő feladattal, hogy megtalálja az egyensúlyt a szürke hétköznapok és Pókember elképesztő kalandjai között, Tony Stark pedig mentorként vigyázza lépteit. De színre lép a Keselyű és többé semmi és senki nincs biztonságban, ami fontos a számára…

  • Hossz: 2 óra 13 perc
  • IMDB értékelés: 7,4/10

19. Doctor Strange (2016)

Ez a sokszor méltánytalanul alulértékelt film megismerteti velünk Doctor Strange izgalmas karakterét: a nem véletlenül éppen Sherlock Holmes-ra emlékeztető sárm ellenállhatatlanná teszi a figurát! Stephen Strange világhírű idegsebész, akinek az élete örökre megváltozik egy szörnyű autóbaleset folytán. A klasszikus módszerek már nem segíthetnek rajta, de egy mágikus helyen talán meglelheti a reményt…

  • Hossz: 1 óra 55 perc
  • IMDB értékelés: 7,5/10

20. Thor: Ragnarök (2017)

Thor hamar az egyik legnépszerűbb Marvel karakterré vált, Kenneth Branagh rendező pedig shakespeare-i fordulatokkal tette lebilincselővé a Marvel sorozatok következő epizódját. Hősünk, Thor fogságba esett Surtur, a tűzdémon birodalmában, így versenyfutásba kell kezdenie az idővel, ha meg akarja előzni, hogy eljöjjön az asgardi világvége, azaz a Ragnarök.

  • Hossz: 2 óra 10 perc
  • IMDB értékelés: 7,9/10

21. A Hangya és a Darázs (2018)

A Hangya és a Darázs története megosztja a Marvel szereplők rajongóit: te mit gondolsz a filmről, amelyben Scott Lang az apaság és a szuperhős-lét közti egyensúlyt keresve arra kényszerül, hogy a Darázs oldalán vesse magát bele a küzdelembe, múltjuk titkait felderítve?

  • Hossz: 1 óra 58 perc
  • IMDB értékelés: 7,0/10

22. Bosszúállók: Végtelen háború (2018)

A pillanat, amely mindenkit biztosított arról, hogy a Marvel moziuniverzum felépítése minden befektetett munkát megért. Szinte brutális momentumok várnak ránk ebben a filmben, hiszen a Bosszúállók készek bármit feláldozni, hogy megmentsék a világot Thanos sötét erejétől: te is örökké emlékezni fogsz a Fekete Párduc eltűnésére és Pókember összeomlására?

  • Hossz: 2 óra 29 perc
  • IMDB értékelés: 8,4/10

23. Bosszúállók: Végjáték (2019)

A Végtelen háború után a nézők lélegzetvisszafojtva várták a folytatást, a Végjáték pedig minden elvárást felülmúlt! A film kezdetén az univerzum még romokban hever, azonban a Bosszúállók újabb kísérletet tesznek rá, hogy Thanos cselekedeteinek következményeit valamiképpen visszafordítsák és helyreállítsák a világ rendjét.

  • Hossz: 3 óra 1 perc
  • IMDB értékelés: 8,4/10

24. Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (2021)

Egy újabb darab azon Marvel filmek közül, amelyek nem a megszokott módon próbálják elnyerni a nézők szívét. Kínai mitológia, harcművészetek és lélegzetelállító képi világ - Shang-Chi Kung Fu harcosnak szembe kell néznie a múltjával, mikor kapcsolatba kerül a Tíz Gyűrű titokzatos szervezetével. Téged is elvarázsolt a történet?

  • Hossz: 2 óra 12 perc
  • IMDB értékelés: 7,4/10

25. Pókember: Idegenben (2019)

Tom Holland és Zendaya ugyanabban a filmben - a legszerethetőbb hollywood-i párként aposztrofált színészek most a filmvásznon is együtt bűvölik el a nézőket. Peter Parker nyugalmas európai vakációra készült, azonban négy elementáris erőt képviselő szörnnyel kell szembenéznie: ekkor Mysterio, a rejtélyes múltú hős mellé szegődik, a segítsége pedig megmentheti a helyzetet.

  • Hossz: 2 óra 9 perc
  • IMDB értékelés: 7,4/10

26. Pókember: Nincs hazaút (2021)

Sokak véleménye szerint a Pókember-filmek közül egyértelműen ez a legjobb. Peter Parker lelepleződése után Doctor Strange-hez fordul segítségért, ám egy félresikerült varázsige következtében más világokból származó veszélyes ellenségek felbukkanása borzolja tovább a kedélyeket. Neked is ez a kedvenc Pókember-történeted?

  • Hossz: 2 óra 28 perc
  • IMDB értékelés: 8,2/10

27. Örökkévalók (2021)

Egy igazán különleges darab a Marvel moziuniverzumában: a film az Örökkévalók, a földön élő halhatatlan lények kalandjairól szól, elmesélve civilizációjuk történelmét. Hozzád közel áll ez a realisztikusabb képi világ, vagy inkább a klasszikus Marvel történetekre szavazol?

  • Hossz: 2 óra 36 perc
  • IMDB értékelés: 6,3/10

28. Doctor Strange az őrület multiverzumában (2022)

Benedict Cumberbatch sosem okoz csalódást, a film azonban már-már a horrorba hajló mészárlásokkal sokkolja a nézőket. A te szívedhez mennyire áll közel a történet, amelyben Doctor Strange egy titokzatos tinédzserlánnyal száguldozik a multiverzumokon keresztül, hogy annak megmentéséért harcoljanak, megküzdve saját maga más univerzumbeli másaival?

  • Hossz: 2 óra 6 perc
  • IMDB értékelés: 6,9/10

29. Fekete Párduc 2. (2022)

Chadwick Boseman halála után lehetetlen küldetésnek tűnt elkészíteni ezt a Fekete Párduc-filmet, a végeredmény azonban meglepően izgalmas és megható lett. Wakanda népe mindent megtesz, hogy megvédjék hazájukat a betolakodó erőktől, miközben királyuk, T'Challa halálát gyászolják.

  • Hossz: 2 óra 41 perc
  • IMDB értékelés: 6,7/10

30. Thor: Szerelem és mennydörgés (2022)

Thor szerelmi kalandjai folytatódnak: jöhet egy újabb adag protein chips és kezdődhetnek az izgalmak! Thor Valkűr, Korg és ex-barátnője, Jane Foster oldalán száll harcba a velejéig gonosz Gorr ellen, akinek a célja az istenek elpusztítása.

  • Hossz: 1 óra 58 perc
  • IMDB értékelés: 6,2/10

31. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (2023)

Paul Rudd és Evangeline Lilly kalandjai nem mindenki tetszését nyerték el: ez a film a Marvel szereplők rajongói körében meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. A maratonból azonban semmiképp se hagyd ki! A történet szerint Scott Lang és Hope Van Dyne a Kvantumbirodalomban rekednek, Hope szüleivel és Scott lányával együtt. Ha meg akarnak menekülni, ki kell deríteniük, Hope anyja milyen titkokat rejteget és hogy ki is az a titokzatos Kang?

  • Hossz: 2 óra 4 perc
  • IMDB értékelés: 6,1/10

32. A galaxis őrzői: 3. rész (2023)

Egy film, amely Bradley Cooper, azaz Mordály (Rocket Raccoon) kalandjaira épül. Peter Quill még messze nincs túl Gamora elvesztésén, de nincs más választása, mint csapata élén megküzdeni a világ és egyik tagjuk életének megmentéséért. Ha nem járnak sikerrel, annak végzetes követkeményei lehetnek… A te listádon hol szerepel ez a Marvel film?

  • Hossz: 2 óra 30 perc
  • IMDB értékelés: 7,9/10

33. Marvelek (2023)

Ha van olyan, hogy girlpower, akkor ez a film pontosan megmutatja, mi is az: támad a Marvel szereplők női osztaga! Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeau egyesítik erőiket, hogy megmenthessék az univerzumot. Kapcsolj ki és szurkolj te is ezeknek az erős és ellenállhatatlan szuperhősnőknek!

  • Hossz: 1 óra 45 perc
  • IMDB értékelés: 5,5/10

34. Deadpool & Rozsomák (2024)

Ryan Reynolds és Hugh Jackman. Kell egyáltalán többet mondanunk? Ennek a tökéletes duónak a megjelenése már önmagában is szórakoztató! Rozsomák éppen a sérüléseiból próbál felépülni, amikor találkozik Deadpool-lal: nincs más választásuk, mint egyesíteni erőiket, ha céljuk a közös ellenségük legyőzése.

  • Hossz: 2 óra 7 perc
  • IMDB értékelés: 8,3/10

Egyéb Marvel filmek sorrendben - ezeket se hagyjátok ki, hogy teljes legyen az élmény!

1. Pókember

A gátlásos tinédzserfiút megharapja egy génmódosított pók - a következményeket pedig mindannyian ismerjük már… itt az idő, hogy Peter Parker szuperhősként megkezdje harcát a világban elkövetett igazságtalanságok ellen, megküzdve félelmetes ellenségével!

  • Hossz: 2 óra 1 perc
  • IMDB értékelés: 7,4/10

2. Pókember 2.

Peter magánélete teljesen összeomlani látszik, ráadásul szembe kell néznie Otto Octavius-szal, a korábbi brilliáns tudóssal… vajon ő kerül ki győztesként a harcból?

  • Hossz: 2 óra 7 perc
  • IMDB értékelés: 7,5/10

3. Pókember 3.

Egy másik világból titokzatos fekete lény jelenik meg, hogy kapcsolatba lépjen Peter-rel és hatalmas zűrzavart okozzon az életében: nyomában ellenségek, bosszú és persze a kísértés lihegnek. Vajon Peter képes ellenállni?

  • Hossz: 2 óra 19 perc
  • IMDB értékelés: 6,3/10

4. A csodálatos Pókember

Peter Parker a genetikailag módosított pók csípése után felfedezi a pókok képességeire emlékeztető szupererejét, ám nincs sok ideje a csodálkozásra, hiszen meg kell mentenie városát a titokzatos csúszómászó képében mesterkedő ellenfelétől!

  • Hossz: 2 óra 16 perc
  • IMDB értékelés: 6,9/10

5. X-Men: Az eljövendő múlt napjai

A Farkast, azaz Rozsomákot visszaküldik a múltba, hogy megváltoztassa a történelmet és megelőzze egy olyan esemény bekövetkeztét, amely az emberek és a mutánsok számára egyaránt visszafordíthatatlan következményekkel járna.

  • Hossz: 2 óra 12 perc
  • IMDB értékelés: 7,9/10

6. Deadpool

A vérfagyasztó humorú zsoldos, Deadpool története, aki egy kísérlet áldozataként bár halhatatlan lesz, de szörnyű sérüléssel kell leélnie az életét: itt az ideje, hogy revansot vegyen a férfin, aki tönkretette a külsejét!

  • Hossz: 1 óra 48 perc
  • IMDB értékelés: 8/10

7. X-Men: Apokalipszis

Az 1980-as években járunk: Charles Xavier, Magneto és Mystique feladata, hogy legyőzzék a hatalmas erejű mutánst, En Sabah Nur-t, aki a világ elpusztításával fenyegetőzik.

  • Hossz: 2 óra 24 perc
  • IMDB értékelés: 6,8/10

8. Logan - Farkas

A jövőben járunk - a mutánsok már majdnem mind kihaltak, az idős és megviselt Logan élete pedig csendes és nyugodt. Ekkor azonban megérkezik Laura, a mutáns gyermek, aki tudósok áldozata lett: csak Logan segíthet rajta, hogy újra biztonságba kerülhessen.

  • Hossz: 2 óra 17 perc
  • IMDB értékelés: 8,1/10

9. Deadpool 2.

  • Hossz: 1 óra 59 perc
  • IMDB értékelés: 7,6/10

Deadpool egy igazi kis csapatot verbuvál össze hozzá hasonló gazemberekből, hogy együtt megmenthessenek egy fiatal fiút a brutális időutazó, Kábel sötét erejétől.

10. Venom

Egy bukott riporter történetét ismerhetjük meg, aki kapcsolatba kerül egy idegen lénnyel: ezek a szimbióták a Föld megtámadását tervezték, azonban a lény úgy dönt, kifejezetten szimpatikus a számára a bolygónk és mindent elkövet a védelmében.

  • Hossz: 1 óra 52 perc
  • IMDB értékelés: 6,6/10

11. X-Men: Sötét Főnix

Jean Grey olyan hatalmas, sötét erők birtokába kerül, amelyek Sötét Főnixszé változtatják őt. Nincs más hátra, meg kell születnie a döntésnek, vajon többet ér-e az ő élete, mint a teljes emberiség jövője…

  • Hossz: 1 óra 53 perc
  • IMDB értékelés: 5,7/10

Üzenet

Edzés, tudatos táplálkozás, pihenés és Marvel filmek sorrendben, igazi filmmaratonként - talán elsőre nem nyilvánvaló, mi is az összefüggés ezek között, de a Myprotein és a Marvel kollaborációját felfedezve már biztos, hogy egyetlen kérdés sem maradt benned! Talán csak annyi, mikor is lesz időd ennyi filmet végignézni.

Írta: Révai Zsófia

Tetszett Marvel filmek 2024 listánk? Akkor olvasd el az alábbi cikkeket is!

Kiegészítők

TOP 9 Marvel ajándék a Myrpotein kínálatában

Klasszikus fehérjepor és shaker kombó Marvel kiadásban. Íme a legjobb Marvel ajándékok sportolóknak a Myproteintől!

2 hónap AgoAl MyproteinHU
Nagykövetek

Daniel Craig személyi edzője elárulja, mi szükséges James Bond edzéséhez

Daniel Craig kétségkívül James Bondként vonul be a történelembe, de nem feledkezhetünk meg személyi edzőjéről, Simon Watersonról sem, aki a kaszkadőrmutatványok mögött állt. Olvass bele a vele készített interjúba!

Edzés

A pihenőnapok jelentősége | Miért is tarts pihenőnapot?

A pihenőnapok minden sportrajongó edzéstervének kulcsfontosságú része. Ezek által lehetővé válik a testi és lelki felépülés, regeneárció. Cikkünkből megtudhatsz többet jelentőségéről!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein