Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

TOP 9 Marvel ajándék a Myrpotein kínálatában

TOP 9 Marvel ajándék a Myrpotein kínálatában
MyproteinHU
Író és szakértő2 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

A Myprotein és a Marvel gondolt egy nagyot, és egy fergeteges együttműködésben egyesítette erőit - így született meg a Marvel ajándék kollekció a Myprotein kínálatában. Mi más is adhatna nagyobb motivációt az edzéshez és az egészséges táplálkozáshoz, mint kedvenc szuperhőseid a Marvel univerzumból? Fogj össze Marvel Kapitánnyal, a Pókemberrel, a Fekete Párduccal és Hulkkal a célod eléréséhez. Ezekkel az egyedi Marvel termékekkel nincs megállás!

Marvel Clear Whey fehérje: Marvel ajándék valódi rajóngóknak

Ha egy olyan szeretted vagy barátod számára keresel ajándékot, aki rendszeresen sportol és odafigyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra, akkor egy fehérjeporral biztosan nem nyúlsz mellé. Pláne, ha a European Specialist Sports Nutrition Awards 2022-es versenyén "Legjobb fehérjepor" címet elnyerő Clear Whey proteinről van szó, amely a hagyományos, krémes fehérjeporok kedvező jellemzőit egy frissítő, limonádé jellegű ital formájában nyújtja. Tudjuk még fokozni! Mindezt a Marvel univerzum ikonikus szuperhősei emelik a következő szintre:

  • a Marvel Kapitány ihlette Clear Whey a narancs, a mangó és a trópusi gyümölcsök ízében összpontosítja az erőt;
  • a Pókember inspirálta eper és a málna izgalmas együttese teljesen magával fog ragadni;
  • a Fekete Párduc a Wakanda-beli gyógynövény erejét a kék málnába ültette át;
  • míg az emberfeletti erővel büszkélkedő Hulk a zöld szilva és a kivi nagyszerű párosával hozza ki belőled a maximumot.
Marvel ajándék

A Clear Whey fehérjeporok fantasztikus előnye, hogy cukor- és zsírmentesek, adagonként kevesebb mint 90 kalóriát tartalmaznak, viszont 20 gramm fehérjével segítenek az izomtömeged megtartásában és növelésében.

Mindezt hűsítő és ízletes formában, amely különösen jól esik a forró nyári napokon. Ha pedig unod az üdítőt, fogyaszthatod jégkrémként, jégkásaként vagy akár zselé sütiként is!

Marvel Impact Whey Protein: a legjobb Marvel ajándék férfiaknak

Az "hagyományos" fehérjeporok kedvelőinek sem kell ám csüggedniük, ha a Marvel ajándék kollekcióra fáj a foguk, ugyanis a szuperhős kooperáció egyik észbontó újdonsága a csoki, a földimogyoró és a perec eszményi hármasának köntösébe bújtatja az Impact Whey Proteint, amely adagonként 19 grammnyi kiváló minőségű fehérjével kecsegtet, mindössze 110 kilokalória mellett.

Szuperhős fém shaker - Marvel ajándékok a fitnesz szerelmeseinek

A sportolók egyik elengedhetetlen kelléke a shaker, amely jó szolgálatot tehet az edzést megelőző pre-workout vagy az edzés utáni fehérjeturmix elfogyasztásához, de akár szimpla vizes palackként is bármely sporttevékenység közben. A rozsdamentes acélból készült shakerek méltán örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek, hiszen fokozott tartóssággal büszkélkedhetnek, mégis könnyűek, ráadásul higiénikusabbak is, mint műanyag társaik, hiszen, nem veszik át a bennük tárolt folyadék színét és szagát. A szenzációs külső megjelenés pedig csak hab a tortán, és ez kiemelten igaz a Myprotein Marvel tematikájú darabjaira, amelyekből nemcsak a felnőttek meríthetnek több erőt egy-egy edzéshez, de a Marvel rajongó gyerekek garantáltan széles vigyorral az arcukon fogják mutogatni barátaiknak a Pókember, Marvel Kapitány, a Fekete Párduc és Hulk karakterét megtestesítő, legendás shakereiket.

Marvel ajándékcsomag

A Myprotein a legnagyobb rajongóknak is kedveskedni akart, így egy klassz limitált kiadású szettet kínál, amelyben a kiszemelt Marvel Clear Whey fehérjék mellé te választhatod ki a kedvenc szuperhősödet reprezentáló fém shakert! Ötvözd például a Pókember fürge ügyességét a Fekete Párduc olimpiai sportolókat megszégyenítő teljesítményével. Mert miért ne lehetne egyszerre több szuperképességed?

Összefoglalás

A Myprotein és a Marvel olyan új és egyedi termékeket állít csatasorba, amelyek remekül egyesítik magukban a szuperhősök iránti rajongást és a testmozgás szeretetét. A Clear Whey fehérjék és a shakerek külön-külön is megállják a helyüket, ám a testreszabható Marvel ajándékcsomag igazán ütős választás mindazoknak, akik elkötelezetten harcolnak a kitűzött cél eléréséért. Válassz szupererőt és meg se állj a célvonalig!

Írta: Barabás Gabriella

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein